Grup de treball en Insight

El Grup de Treball en Insight (Insight Barcelona Research Group), va néixer el any 2011, agrupant a persones que treballen en el camp de la Salut Mental i estan interessades en l’estudi del fenomen de la manca de consciència de trastorn (dèficit de insight) en los malalties mentals greus, les seves característiques, causes i conseqüències, però també del seu tractament. Des de aquell moment, van iniciar diferents estudis i anàlisi, especialment a l'àmbit de les psicosi, però també hem iniciat estudis amb altres malalties greus.

Fins al moment hem presentat diferents treballs i ponències en congressos nacionals i internacionals i hem pogut publicar part dels nostres estudis en revistes d'impacte.

Es un grup amb vocació trans-disciplinar que enfocat a l'estudi des de la perspectiva clínica però amb interès per ampliar el concepte de consciencia de trastorn més enllà del trastorn psicòtic. La majoria del membres hi son també membres de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental.

Els objectius del Grup són:

Les persones interessades en formar part d'aquest Grup poden posar-se en contacte amb la Coordinadora, Dra. Esther Pousa (EPousa@santpau.cat) o amb la Dra. Ada Ruiz (IRuiz@parcdesalutmar.cat).

Membres del grup

Nom Mail
Judith Usall Rodiejusall@pssjd.org
Jesús Cobo Gómez JCobo@tauli.cat
Carles Garcia-Riberacomdor1@hotmail.com
Carolina Castillo Vasquez 61087@parcdesalutmar.cat
Clara Monserrat Diez60525@parcdesalutmar.cat
Esther Pousa Tomasepousa@santpau.cat
Inmaculada Ruiz RipollIRuiz@parcdesalutmar.cat
Maria Dolores Sanchez-Cabezudo Feudoloressc82@hotmail.com
Nadia Sanz Lamoransanzl@tauli.cat
Susana Ochoa Guerresochoa@pssjd.org
Lourdes Nieto Garcíahumocool@yahoo.com.mx
Isabel Ruizbelruiz1@yahoo.es
Iris Bañosirisby978@gmail.com
Carmina Massonscmassons@tauli.cat
Fernando Dinamarca61356@parcdesalutmar.cat

Publicacions fins al moment: